Зошто мора да постои толку многу лицемерие низ луѓето ? 

Aside

Вечерва посакав да личам на принцеза. Си купив нови чевли и многу убав фустан со бои на виножито. Така убаво дотерана мислев дека ќе личам на принцеза излезена од бајките, но штом се погледнав во огледало видов дека нешто ми недостасува…’Насмевка’ неа не можев да ја купам.

 

Вечерва посакав…

Quote